Idee%|%%|%

Idee

 

Meer dan een goed product

U heeft een idee voor een nieuw product, een productaanpassing of procesverbetering. Uw idee is onze uitdaging. Onze professionele ontwikkelingsafdeling bestaat uit ervaren engineers en innovatieve specialisten. Ze bedenken en ontwikkelen nieuwe producten en toepassingen en geven zo ook uw toekomst vorm. Alligator Plastics beschikt over uitstekende projectmanagers die doeltreffend uw ontwikkelingstrajecten begeleiden.

Lees verder

Waar nodig werken zij samen met kennisinstituten als het TNO of het Mikrocentrum om slim gebruik te maken van de wetenschap om ons heen. De grenzen van maakbaarheid en kosten bepalen we in nauw overleg met u. Met een juiste mix van functionaliteit en design vinden we zo voor u altijd en binnen korte tijd een doeltreffende oplossing. Dit gaat net iets verder dan het bedenken van een goed product, want wij gaan voor de onderscheidende oplossing en uw maximale rendement. Onze klanten een duurzaam concurrentievoordeel bezorgen, dat is ons doel bij iedere ontwikkeling.

 

Innovatief onderscheidende producten op het hoogste niveau

 

Wie zijn uw eindgebruikers? Welke eisen en wensen hebben zij? Onder welke omstandigheden wordt een product gebruikt? Belangrijke vragen om tot een innovatief onderscheidend product te komen. Alligator Plastics plaatst uw vraag of idee in de juiste context. We werken onderscheidende concepten uit waarin elk aspect en elk detail tot zijn recht komt.

 

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven