Ontwikkeling%|%%|% Ontwikkeling%|%%|%

Ontwikkeling

Ontwikkeling van uw product

 

Van productidee tot realisatie: alle afdelingen van Alligator Plastics werken intensief samen. Op die manier komen we samen tot een beter product, in een kortere tijd tegen lagere integrale kosten. Onze projectmanagers en engineers hebben gedurende het proces intensief contact met u, maar ook met onze leveranciers van bijvoorbeeld matrijzen, grondstoffen en halffabricaten. Zo verzorgen we de randvoorwaarden voor een efficiënte productie..

Lees verder

Hoe kunnen we bijvoorbeeld twee verschillende materialen verwerken in één product? Hoe zit het met de eisen voor voedselveiligheid? Welke kunststof is voldoende slijtvast? Is er voor deze toepassing een geschikte kunststof voorhanden of moet deze ontwikkeld worden? Hoe komen we tot duurzame oplossingen met gebruik van milieuvriendelijke producten en productieprocessen? 

Op basis van maattekeningen, verpakkingseisen en kwaliteitseisen ontwerpen onze engineers vervolgens een 3D-model van uw product in 3D-Cad. We buigen ons vanzelfsprekend ook over het ontwikkelings- en productieproces, kosten, duurzaamheid en veiligheid. Vervolgens bepaalt ú zelf of we de juiste oplossing hebben gevonden.

 

 

Proefspuiten, optimaliseren en produceren

Tijdens het proefspuiten optimaliseren we uw matrijs en valideren we de producten. Samen met u testen en beoordelen we elke versie van uw product. Snel en efficiënt van ontwerp naar geoptimaliseerde productie.

Zo werkt Alligator Plastics aan het product van de toekomst. 

  

 

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven