%|%%|%

Diensten

Diensten

Optimaal voorraadbeheer, zorgvuldige opslag, onderhoud en beheer van matrijzen en snel transport. Alligator Plastics biedt een turnkey oplossing en zorgt ervoor dat u maximaal rendement haalt uit uw producten.

 

Voorraadbeheer

Wij beheren desgewenst uw productvoorraad en houden deze op peil. We slaan uw voorraad dan op in ons eigen magazijn. Overzichtelijk en veilig. En komt uw voorraad onder het afgesproken peil dan starten we dircet de productie direct op zodat u altijd verzekerd bent van tijdige leveringen.

 

Matrijzen

Beheer en onderhoud in eigen gereedschapsmakerij. Alligator Plastics heeft een eigen gereedschapsmakerij. Al onze matrijzen zijn in topconditie. Mocht een matrijs onverhoopt schade hebben opgelopen, kunnen we deze snel herstellen. De productie van nieuwe matrijzen besteden we uit aan zorgvuldig geselecteerde partners in binnen- en buitenland. Alligator Plastics slaat de matrijzen op in een brandwerende matrijzenkluis.

 

Assemblage

Alligator Plastics biedt kant-en-klare eindproducten, volledig geassembleerd. Voorzien van bijvoorbeeld bedrukking, verpakking en een gebruikershandleiding. Producten die direct klaar zijn voor gebruik.

 

Inkoop

We verzorgen de inkoop van benodigde halffabricaten, drukwerk of verpakking. Alligator Plastics houdt voor u de voorraad bij. Zo kunt u gegarandeerd leveren aan uw klanten.

 

Transport

Ook voor transport, staan wij voor u klaar. We leveren uw producten zoals u dat wilt en wanneer u dat wilt (af fabriek, franco of DDP). Snel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven