%|%%|%

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is bij Alligator Plastics een vanzelfsprekend element bij alle processen. Iedere medewerker voelt zich verantwoordelijk voor het steeds opnieuw leveren van hoogwaardige producten en service. Tijdens de productie worden de processen continu gevolgd en wordt er getoetst of de producten voldoen aan de door u gestelde eisen. Voordat de orders de deur uitgaan worden de producten nogmaals gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van uitstekende producten.

Audits en certificaten

Alligator Plastics is ISO 9001:2008 en ISO 16949 TS (automotive) gecertificeerd en past een eigen kwaliteitsmissie toe in de dagelijkse processen. Daarnaast worden wij door diverse klanten geauditeerd volgens  ISO 22000, ISO 14000 en GMP. Wij zijn ook bekend met standaard afname procedures zoals PPAP en klant specifieke vrijgave procedures. 

 

Onze kwaliteitsmissie

  • Wij zorgen ervoor dat verwachtingen van de klant, voor wat betreft kwalitatieve en kwantitatieve levering van producten en diensten, worden waargemaakt
  • We waarborgen en verbeteren voortdurend de efficiency en kwaliteit van onze organisatie en bedrijfsprocessen
Onze kwaliteitsmissie is gebaseerd op de volgende kernwaarden:
 

1. Klantgericht

We stellen altijd samen met u vast aan welke kwaliteitseisen en -normen uw product moet voldoen.

2. Proces georiënteerd

Onze focus ligt op ons primair proces: het spuitgietproces. Onze doeltreffende aanpak is onze kracht.

3. Betrokkenheid van medewerkers

Iedere medewerker van Alligator Plastics voelt zich verantwoordelijk voor het waarborgen van vastgestelde kwaliteitseisen en normen in de processen die zij uitvoeren.

 

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven