%|%%|% %|%%|% %|%%|%

Referenties

Innovatie op onderdelen: Maak het slimmer en goedkoper

Innovatie op onderdelen: Maak het slimmer en goedkoper

De BOM Group is gespecialiseerd in het leveren, bouwen en installeren van kassen, scherminstallaties en klimaatsystemen voor de internationale glastuinbouwsector. Samen met lokale onderaannemers levert BOM turnkey projecten over de hele wereld, van Amerika en Canada tot en met China, Japan en Korea. Het ontwikkelen en laten bouwen van aluminium kas- en schermsystemen is een van de kernactiviteiten van BOM Group. Allard van der Meer is als Product Engineer verantwoordelijk voor innovatie en ontwikkeling van o.a. dit soort systemen. Cor Sepers is als Hoofd Technische dienst verantwoordelijk voor inkoop en service en onderhoud van de kassen en installaties.

lees verder »

De heer Bert Hanssen- Technisch Directeur Lightweight Containers

De heer Bert Hanssen- Technisch Directeur  Lightweight Containers

Alligator Plastics laat zien dat er in Nederland ruimte is voor professionele maakbedrijven met een hoge toegevoegde waarde. Zonder zelf veel te investeren in mankracht kan ik rekenen op snelle ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten met een hoge toegevoegde waarde.

lees verder »

De heer Cor van Otterloo - CEO Punch Powertrain

De heer Cor  van Otterloo - CEO  Punch Powertrain

De mensen van Alligator durven complexe uitdagingen aan te gaan en beschikken over de drive om tot slimme technische oplossingen te komen.

lees verder »

De heer Peter Colmbijn - Productspecialist Biesheuvel

De heer Peter Colmbijn  - Productspecialist Biesheuvel

Als je naar de gerealiseerde projecten van Alligator Plastics kijkt geeft je dat het vertrouwen dat complexe projecten bij hun in goede handen zijn. Ik was onder de indruk van hun portfolio.

lees verder »

De heer Geert Kersten - Operationeel manager Schellekens & Schellekens

De heer Geert Kersten  - Operationeel manager Schellekens & Schellekens

 

De samenwerking met de mensen van Alligator Plastics is erg prettig. De lijnen zijn kort, ze schakelen snel en ze zijn erg betrokken bij ons als klant. Je kunt altijd op ze rekenen.

lees verder »

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven