%|%%|% %|%%|% %|%%|%

De heer Peter Colmbijn - Productspecialist Biesheuvel

De heer Peter Colmbijn  - Productspecialist Biesheuvel

Als je naar de gerealiseerde projecten van Alligator Plastics kijkt geeft je dat het vertrouwen dat complexe projecten bij hun in goede handen zijn. Ik was onder de indruk van hun portfolio.

Biesheuvel Techniek levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial UP-TIME Services om productie- en assemblageprocessen van klanten optimaal te laten functioneren. Biesheuvel Techniek levert een groeiend bestand van op dit moment ruim 450.000 artikelen aan industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren. Klanten kunnen voor vragen en technisch advies terecht bij één van de 30 lokale vestigingen. Peter Colmbijn is productspecialist PVF (pipes, valves, fittings). Klanten kunnen bij hem terecht voor technisch advies. In deze rol wordt hij begeleid door leveranciers van deze productgroepen.

Peter Colmbijn selecteerde Alligator Plastics als partner voor het ontwikkelen van een beschermkap voor een medicinale zuurstofcilinder van Air Liquide, een van de klanten van Biesheuvel Techniek. Air Liquide is een internationale onderneming gespecialiseerd in het produceren en leveren van industriële en medische gassen.

Omdat de zuurstofcilinders toegepast worden in ziekenhuizen en ambulances moest de beschermkap voldoen aan hoge kwaliteitseisen”, geeft Peter Colmbijn aan. Artsen moeten direct kunnen zien of de zuurstofcilinder al is gebruikt. Bovendien moet de verzegeling snel te verwijderen zijn. Alligator Plastics heeft gedurende het ontwikkelingstraject goed meegedacht met de klant en hun expertise ingezet om tot een goede oplossing te komen. De transparante werkwijze en korte communicatielijnen van Alligator Plastics zorgden voor een prettige samenwerking met alle betrokken partijen. 

Alligator Plastics realiseerde de productontwikkeling en draagt inmiddels zorg voor de productie en levering direct aan de eindklant Air Liquide. Op basis van een forecast draagt Alligator Plastics zorg voor een strategische voorraad waardoor korte levertijden gegarandeerd zijn. “Wat me zeer aanspreekt in de samenwerking is de toegankelijkheid van het bedrijf, aldus Peter Colmbijn. “Het zijn fijne mensen om mee samen te werken en iedereen binnen het bedrijf staat voor je klaar, van directeur tot productiemedewerkers. Deze case vormt wat mij betreft een prima fundament voor volgende projecten.

Alligator Plastics produceert o.a. voor deze bedrijven